Zorroan abarrots asko, baina intxaur gutxi

Bizi-baratzea

(01:00ak arte)
Gaurko hitza
Hautsa
:  Ongarri minerala, zenbait tokitan
BIZI BARATZEA Buletina jaso nahi dut

AGENDA  > Ikastaroa

Hau denon artean egindako agenda bat da, landareen eta lurraren kulturaren ekitaldien meta. Zure ekitaldiaren zain gaude denok. Eman eta hartu.
AZAROA

17

Artieda · | Maila baxuko konposta | Arterra bizimodu, NA-2455
Donostia · 10:15 | Ogiaren eta ore gazien tailerra | Tabakalera

Gero eta jende gehiagok du bere ogia prestatzeko joera. Tailer honetan, ogia etxean nola egiten den ikasiko dugu, oinarrizko moduan. Ore gozoak ere landuko ditugu, bizkotxoak, madalenak eta abar egiteko.

https://www.kutxakultur.eus/eu/aulas/ogiaren-eta-ore-gozoen-tailerra/


Ondorengo egunetan

19

· | Trufikultura | micosfera

Informazio Gehiago: micosfera.com

19

Aduna · 09:00 | Lorezaintza ikastaroa | Zumeta Bizitegia

19

Arrasate · 17:00 | Sendabelar tailerra | Ekin

20

Eibar · 18:00 | Afari begetalak | Farmaccok, Ego-Gain Kalea, 16,

21

Bizkaia · | Gaztagintza ikastaroa, egositako pastaz egindako gaztak. | Bizkaia

21

Arbizu · 17:30 | Agroekologia Ikastaroa: Fruitugintza | Utzugane

21

Eibar · 18:00 | Gosariak | Farmaccok, Ego-Gain Kalea, 16,

22

Bizkaia · | Gaztagintza ikastaroa, egositako pastaz egindako gaztak. | Bizkaia

23

Bizkaia · | Gaztagintza ikastaroa, egositako pastaz egindako gaztak. | Bizkaia

23

Ozaeta · | Zume biziarekin eraikia | Garaion Natur Artea, Otaza Auzoa z/g

23

Gasteiz · 18:00 | Sukaldaritza ikastaroa: Hanburgesa beganak | Mamia,Calle Pintor Diaz de Olano margolaria Kalea, 11-13,

24

Donostia · 10:00 | Sendabelar ikastaroa | Legazpi 4

Sendabelar eta kosmetika natural ikastaro honetan, gure eguneroko garbitasun eta zaintza beharretarako produktuak egingo ditugu. Ikastaroak praktikoak dira eta ikasle bakoitzak egindako produktua etxera eramango du. Apunteak eta materialak gure esku.

 

24

Tolosa · 10:00 | Sendabelar ikastaroa | Guki ekogunea

24

Donostia · 10:15 | Pasta freskoko tailerra | Tabakalera

Pasta freskoa egiten ikasteko ikastaroa, ondoren barrutik betetzeko edo hainbat saltsarekin uztartzeko. Tallarinak Boloniako erara, ravioli barrubeteak, eta abar, izango dira tailer honetan egingo ditugun plateren arteko zenbait.

https://www.kutxakultur.eus/eu/aulas/pasta-freskoko-tailerra/

Hurrengoak

Azaroak 26 | Zestoa · | HARAKINTZA ETA HARAGI-PRODUKTUEN ELABORAZIOA | .
Azaroak 26 | . · | MOTOZERRARI TXARTELA (ECC/EFESC): ECC3 , zuhaitzak mozteko teknika aurreratuak | Araba
Azaroak 26 | . · | ELIKAGAIEN INDUSTRIAKO MANTENTZE-LANETARAKO ETA BARNE-GARRAIORAKO ERAGIKETA OSAGARRIAK | Karrantza Harana
Azaroak 26 | Gasteiz · | Artzainaren papera. Mendiko larreak babesteko tradizioa eta teknologia | Artium Museoa
Azaroak 26 | . · | BARATZEKO INSTALAZIOAK: BEROTEGIKO EGITURAK ETA UREZTATZE-SISTEMAK | HAZI Gipuzkoa
Azaroak 26 | . · | ORDORENGOTZA - UPATEGI ETA ARGOGINTZA ESPLOTAZIOETAN BELAUNALDI ERRELEBOA | Arabar Errioxa
Azaroak 26 | . · | JASOGAILU-ORGAKO GIDARIEN GAITASUNA | Gipuzkoa
Azaroak 26 | . · | ZENBAT KOSTATZEN ZAIT NIRE PRODUKTUA? | Lea-Artibai
Azaroak 27 | Zizurkil · | Frutagintza | Fraisoro Eskola
Azaroak 27 | Zaldibia · | ZURE PRODUKTUA MERKATU BERRIETARA GERTURATZEKO HAUSNAKETA: Nola ekidin ohiko akatsak? Nola gauzatu hausnarketa? Nork lagundu nazake? | .
Azaroak 27 | . · | GEOLOKALIZAZIOAN OINARRITURIKO MARKETINA | Bizkaia
Azaroak 27 | . · | NEKAZARITZAKO MAKINA ARINAK MANTENTZEA | Bizkaia
Azaroak 27 | . · | NEKAZARITZAKO ELIKAGAIEN PRODUKTUKO ZUZENEKO SALMENTAREN GAINEKO JARDUNALDI INFORMATZAILEA | Araba
Azaroak 27 | . · | GEOLOKALIZAZIOAN OINARRITURIKO MARKETINA | Araba
Azaroak 27 | . · | REVENUE MANAGEMENT | Araba
Azaroak 27 | . · | GEOLOKALIZAZIOAN OINARRITURIKO MARKETINA | Gipuzkoa
Azaroak 27 | Eibar · | ELIKAGAIEN BALIO-KATEKO ETA LANDA-EREMUKO AGENTEENTZAKO LAGUNTZEI BURUZKO INFORMAZIOA | .
Azaroak 27 | Eibar · 09:30 | Gosariak | Farmacook, Ego-Gain Kalea, 16,
Azaroak 28 | Eibar · | Fermentazioa | Farmacook
Azaroak 28 | Zarautz · | AZOKETAN SALTZEKO TEKNIKAK | .
Azaroak 28 | . · | DATUAK BABESTEARI BURUZKO LEGE ORGANIKO BERRIA. NOLA ETA ZERTAN ERAGITEN DIGU? | Gipuzkoa
Azaroak 28 | Beizama · 10:00 | Proiektu agroekolojikoen bideragarritasun ekonomikoa | Beizamako aterpetxea
Azaroak 29 | Arkaute · | DATUAK BABESTEARI BURUZKO LEGE ORGANIKO BERRIA. NOLA ETA ZERTAN ERAGITEN DIGU? | Arkaute
Azaroak 29 | . · | DATUAK BABESTEARI BURUZKO LEGE ORGANIKO BERRIA. NOLA ETA ZERTAN ERAGITEN DIGU? | Bizkaia
Azaroak 29 | Garruze · 09:30 | Iruli gabe lan egin | Portalenia ostatuan
Azaroak 29 | Donostia · 18:30 | Ornitologiari buruzko hastaopen ikastaroa | CVC-ko egoitzan, Prim 35
Azaroak 30 | Bastida · | QUINTANO LABASTIDA I KONGRESUA: ARDO MODERNOAREN AITA | .
Azaroak 30 | . · | BEHIEN HAZI-JARTZEA | Gipuzkoa
Azaroak 30 | Gasteiz · 17:00 | Sukaldaritza ikastaroa: Udazkeneko menua | Bio-Alai, Txalaparta Kalea, 19-23,
Abenduak 12 | Donostia · 17:00 | Ardo apardunak dastatzeko hastapenak | Tabakalera
Abenduak 13 | Gasteiz · 18:00 | Gabonetako gozogintza ekologikoa | Mamia, Pintor Diaz de Olano margolaria Kalea, 11-13,
Abenduak 15 | Donostia · 10:00 | Sendabelar ikastaroa | Legazpi 4
Abenduak 19 | Gasteiz · 10:30 | Elikadura kontzientea: sukaldaritza ikastaroa | Tierra Viva Vitoria, San Francisco 22
Abenduak 19 | Gasteiz · 10:30 | Sukaldaritza ikastaroa: Barazkiak Seitanarekin "papillot" erara | Tierra Viva Vitoria, San Francisco 22
Abenduak 20 | Gasteiz · 18:00 | Sukaldaritza ikastaroa: Kroketa beganoak | Mamia, Pintor Diaz de Olano margolaria Kalea, 11-13,
Urtarrilak 18 | Tolosa · 17:30 | Sendabelar ikastaroa | Guki ekogunea
Urtarrilak 23 | Gasteiz · 10:30 | Elikadura kontzientea: sukaldaritza ikastaroa | Tierra Viva Vitoria, San Francisco 22
Urtarrilak 26 | Donostia · | Sendabelar ikastaroa | Legazpi 4
Otsailak 2 | Tolosa · 10:00 | Sendabelar ikastaroa | Guki ekogunea
Otsailak 2 | Irun · 10:30 | Lurringintza artesanala | Ficoba
Otsailak 6 | Donostia · 10:30 | Italiako sukaldaritza | Tabakalera
Otsailak 6 | Gasteiz · 10:30 | Elikadura kontzientea: sukaldaritza ikastaroa | Tierra Viva Vitoria, San Francisco 22
Otsailak 16 | Donostia · | Sendabelar ikastaroa | Legazpi 4
Martxoak 1 | Etxalar · | Landare basati jangarriak: olioak, ozpinak eta likoreak | Mokorreko Borda
Martxoak 15 | Tolosa · 17:30 | Sendabelar ikastaroa | Guki ekogunea
Martxoak 20 | Gasteiz · 10:30 | Elikadura kontzientea: sukaldaritza ikastaroa | Tierra Viva Vitoria, San Francisco 22
Apirilak 3 | Gasteiz · 10:30 | Elikadura kontzientea: sukaldaritza ikastaroa | Tierra Viva Vitoria, San Francisco 22
Apirilak 27 | Tolosa · 10:00 | Sendabelar ikastaroa | Guki ekogunea
Apirilak 30 | Donostia · 10:15 | Ogiaren eta ore gazien tailerra | Tabakalera
Maiatzak 8 | Gasteiz · 10:30 | Elikadura kontzientea: sukaldaritza ikastaroa | Tierra Viva Vitoria, San Francisco 22
Maiatzak 10 | Tolosa · 17:30 | Sendabelar ikastaroa | Guki ekogunea
Ekainak 5 | Gasteiz · 10:30 | Elikadura kontzientea: sukaldaritza ikastaroa | Tierra Viva Vitoria, San Francisco 22
Ekainak 14 | Tolosa · 17:30 | Sendabelar ikastaroa | Guki ekogunea
Ekainak 15 | Tolosa · 10:00 | Sendabelar ikastaroa | Guki ekogunea