Hazia katiluka, uzta iminaka

Bizi-baratzea

Sustraien eguna (00:20ak arte)
Gaurko hitza
Kime
:  Zuhaitz-adar mehea, kimu.
BIZI BARATZEA Buletina jaso nahi dut

AGENDA  > Ikastaroa

Hau denon artean egindako agenda bat da, landareen eta lurraren kulturaren ekitaldien meta. Zure ekitaldiaren zain gaude denok. Eman eta hartu.
URTARRILA

16

Urduliz · 17:00 | Birziklatu, berreskuratu, berrerabili | Kultur Etxea
Iruñea · 17:00 | Saskigintza-lantegia, gaztainondoz eta zumez | Iruñeko Ingurumen Hezkuntzako Museoa
Eibar · 18:00 | Afari begetalak II | Farmacook, Ego-Gain Kalea, 16,

Ondorengo egunetan

17

Bilbo · 18:30 | Frutagintza eta baratzegintza ekologikoa | Behargintzako formakuntza gelan, Gran Via 10

18

Urduliz · 17:00 | Birziklatu, berreskuratu, berrerabili | Kultur Etxea

18

Tolosa · 17:30 | Sendabelar ikastaroa | Guki ekogunea

19

Oñati · 09:30 | Artzain zakurrak trebatzea | Arantzazuko Artzain Eskola

19

Hondarribia · 09:30 | Fruta-arbolen inausketa eta zainketa | Endanea Garden

19

Apinaiz · 18:00 | Gaztaionondoaren izurri eta gaixotasunaren inguruko prestakuntza | Apinaizko Gizarte Etxean

20

Apinaiz · 10:00 | Apinaizko gaztainondo sailaren ikustaldi teknikoa | Apinaizko Gizarte Etxean

21

Urduliz · 17:00 | Birziklatu, berreskuratu, berrerabili | Kultur Etxea

23

Gasteiz · 10:30 | Elikadura kontzientea: sukaldaritza ikastaroa | Tierra Viva Vitoria, San Francisco 22

23

Urduliz · 17:00 | Birziklatu, berreskuratu, berrerabili | Kultur Etxea

Hurrengoak

Urtarrilak 24 | Gasteiz · 17:00 | Etxeko ogi integrala ama-orearekin | Mamia, Pintor Diaz de Olano margolaria Kalea, 11-13,
Urtarrilak 24 | Bilbo · 18:30 | Frutagintza eta baratzegintza ekologikoa | Behargintzako formakuntza gelan, Gran Via 10
Urtarrilak 25 | AINHICE-MONGELOS · 09:30 | Arbolaren betebeharra etxaldean eta landatze proiektua sortzea | EHLG
Urtarrilak 25 | Urduliz · 17:00 | Birziklatu, berreskuratu, berrerabili | Kultur etxea
Urtarrilak 26 | Donostia · | Sendabelar ikastaroa | Legazpi 4
Urtarrilak 26 | Donostia · 10:00 | Perfumea egiten ikas ezazu | Davita, Legazpi 4, 1
Urtarrilak 28 | Bilbo · 18:00 | Itsasontzietan tradiziozko trazaduraren sekretua | Alondigako Molla gelan
Urtarrilak 29 | Bilbo · 19:30 | Pasta ikastaroa | "El Txoko Nordisk" Barrenkale 26
Urtarrilak 30 | Urduliz · 17:00 | Birziklatu, berreskuratu, berrerabili | Kultur etxea
Urtarrilak 30 | Donostia · 18:30 | Kaioak identifikatzeko hastapen ikastaroa | Zorroagagaina 11
Urtarrilak 31 | Zestoa · 08:00 | Harakintza eta Haragikien elaborazioa izeneko ikastaroa | Urkaiko Baserritarren kooperatiba
Urtarrilak 31 | Gasteiz · 16:00 | zelake eta espelta ogiak | Mamia, Pintor Diaz de Olano margolaria Kalea, 11-13,
Urtarrilak 31 | Bilbo · 18:30 | Frutagintza eta baratzegintza ekologikoa | Behargintzako formakuntza gelan, Gran Via 10
Otsailak 1 | Urduliz · 17:00 | Birziklatu, berreskuratu, berrerabili | Kultur Etxea
Otsailak 2 | Hondarribia · 09:30 | Fruta-arbolen inausketa eta zainketa | Endanea Garden
Otsailak 2 | Tolosa · 10:00 | Sendabelar ikastaroa | Guki ekogunea
Otsailak 2 | Gasteiz · 10:00 | Pasta Freskoa | Mamia, Pintor Diaz de Olano margolaria Kalea, 11-13,
Otsailak 2 | Irun · 10:30 | Lurringintza artesanala | Ficoba
Otsailak 5 | Urduliz · 17:00 | Sukaldaritza jasangarria, tokian tokiko ortuariak eta urte sasoikoak | Gaztelekuan
Otsailak 6 | Donostia · 10:30 | Italiako sukaldaritza | Tabakalera
Otsailak 6 | Gasteiz · 10:30 | Elikadura kontzientea: sukaldaritza ikastaroa | Tierra Viva Vitoria, San Francisco 22
Otsailak 6 | Gasteiz · 19:00 | Nazioarteko sukaldaritza: Vietnam | Mamia, Pintor Diaz de Olano margolaria Kalea, 11-13,
Otsailak 7 | Urduliz · 17:00 | Sukaldaritza jasangarria, tokian tokiko ortuariak eta urte sasoikoak | Gaztelekuan
Otsailak 7 | Gasteiz · 18:00 | Sukaldaritza ikastaroa: Kroketeatzen | Mamia, Pintor Diaz de Olano margolaria Kalea, 11-13,
Otsailak 7 | Bilbo · 18:30 | Frutagintza eta baratzegintza ekologikoa | Behargintzako formakuntza gelan, Gran Via 10
Otsailak 12 | urduliz · 17:00 | Sukaldaritza jasangarria, tokian tokiko ortuariak eta urte sasoikoak | Gaztelekuan
Otsailak 12 | Olaberria · 17:15 | Osasunean hezten, elikadura tailerrak | Liburutegian
Otsailak 14 | Urduliz · 17:00 | Sukaldaritza jasangarria, tokian tokiko ortuariak eta urte sasoikoak | Gaztelekuan
Otsailak 14 | Gasteiz · 18:30 | Sukaldaritza ikastaroa: Kroketeatzen II | Mamia, Pintor Diaz de Olano margolaria Kalea, 11-13,
Otsailak 14 | Bilbo · 18:30 | Frutagintza eta baratzegintza ekologikoa | Behargintzako formakuntza gelan, Gran Via 10
Otsailak 16 | Donostia · | Sendabelar ikastaroa | Legazpi 4
Otsailak 16 | Oñati · 09:30 | Artzain zakurrak trebatzea | Arantzazuko Artzain Eskola
Otsailak 21 | Bilbo · 18:30 | Frutagintza eta baratzegintza ekologikoa | Behargintzako formakuntza gelan, Gran Via 10
Otsailak 23 | Gasteiz · 10:00 | Sortaldeko oreak | Mamia, Pintor Diaz de Olano margolaria Kalea, 11-13,
Otsailak 26 | Hendaia · 09:30 | Erlearen modura | Cpie
Otsailak 28 | Gasteiz · 18:00 | Sukaldaritza ikastaroa: Kroketeatzen | Mamia, Pintor Diaz de Olano margolaria Kalea, 11-13,
Martxoak 1 | Etxalar · | Landare basati jangarriak: olioak, ozpinak eta likoreak | Mokorreko Borda
Martxoak 7 | Gasteiz · 18:00 | Pate begetalak: Ortua ogian igurtzia | Mamia, Pintor Diaz de Olano margolaria Kalea, 11-13,
Martxoak 15 | Tolosa · 17:30 | Sendabelar ikastaroa | Guki ekogunea
Martxoak 16 | Oñati · 09:30 | Artzain zakurrak trebatzea | Arantzazuko Artzain Eskola
Martxoak 20 | Gasteiz · 10:30 | Elikadura kontzientea: sukaldaritza ikastaroa | Tierra Viva Vitoria, San Francisco 22
Apirilak 1 | Urduliz · 17:00 | Nola egin barazki kontserbak: Bete zure jakitokia kalitatezko produktuak erabiliz | Gaztelekuan
Apirilak 2 | Urduliz · 17:00 | Sukaldaritza jasangarria, tokian tokiko ortuariak eta urte sasoikoak | Gaztelekuan
Apirilak 3 | Gasteiz · 10:30 | Elikadura kontzientea: sukaldaritza ikastaroa | Tierra Viva Vitoria, San Francisco 22
Apirilak 3 | Urduliz · 17:00 | Nola egin barazki kontserbak: Bete zure jakitokia kalitatezko produktuak erabiliz | Gaztelekuan
Apirilak 4 | Urduliz · 17:00 | Sukaldaritza jasangarria, tokian tokiko ortuariak eta urte sasoikoak | Gaztelekuan
Apirilak 8 | Urduliz · 17:00 | Nola egin barazki kontserbak: Bete zure jakitokia kalitatezko produktuak erabiliz | Gaztelekuan
Apirilak 9 | Olaberria · 17:15 | Osasunean hezten, elikadura tailerrak | Liburutegian
Apirilak 10 | Urduliz · 17:00 | Nola egin barazki kontserbak: Bete zure jakitokia kalitatezko produktuak erabiliz | Gaztelekuan
Apirilak 13 | Oñati · 09:30 | Artzain zakurrak trebatzea | Arantzazuko Artzain Eskola
Apirilak 27 | Tolosa · 10:00 | Sendabelar ikastaroa | Guki ekogunea
Apirilak 30 | Donostia · 10:15 | Ogiaren eta ore gazien tailerra | Tabakalera
Maiatzak 6 | Urduliz · 17:00 | Iraultza sukaldean hasten da. Presta dezagun menua! | Gaztelekuan
Maiatzak 8 | Gasteiz · 10:30 | Elikadura kontzientea: sukaldaritza ikastaroa | Tierra Viva Vitoria, San Francisco 22
Maiatzak 8 | Urduliz · 17:00 | Nola bihurtu erraz zail itxura duena, umeek gustura eta osasungarri jateko errezetak | Gaztelekuan
Maiatzak 10 | Tolosa · 17:30 | Sendabelar ikastaroa | Guki ekogunea
Maiatzak 13 | Urduliz · 17:00 | Gastrobioaniztasuna: Nekazaritzako eta gastronomiako ondarea | gaz
Maiatzak 15 | Urduliz · 17:00 | Gastrobioaniztasuna: Nekazaritzako eta gastronomiako ondarea | Gaztelekuan
Maiatzak 18 | Oñati · 09:30 | Artzain zakurrak trebatzea | Arantzazuko Artzain Eskola
Ekainak 5 | Gasteiz · 10:30 | Elikadura kontzientea: sukaldaritza ikastaroa | Tierra Viva Vitoria, San Francisco 22
Ekainak 14 | Tolosa · 17:30 | Sendabelar ikastaroa | Guki ekogunea
Ekainak 15 | Oñati · 09:30 | Artzain zakurrak trebatzea | Arantzazuko Artzain Eskola
Ekainak 15 | Tolosa · 10:00 | Sendabelar ikastaroa | Guki ekogunea